umutcanyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırıkkale haber kelimesine çok fazla backlink alımı yaptınız mı? Girdiğiniz haberler özgün mü? İlk sayfada çıkan rakipleri inceleyin, onların backlink geçmişine ve sayfa yapılarına bakın, bu şekilde yaptığınız hatayı görebilirsiniz belki.

5 ay gerçekten uzun bir süre. Belki geçici bir durumdur diye sordum. Gerçekten yanlış bir şeyler yapmışsınız.
Biraz daha inceledim. Sıkıntı şu: https://www.gundem71.com/kirikkale-haber/ ile https://www.gundem71.com/ aynı haberleri paylaşıyor değil mi?

Anasayfa ile kirikkale-haber sayfası duplicate content oluyor. Google'ın sonuçlardan çıkarması normal. Kırıkkale Haber kelimesini anasayfanızın Title'ında zaten vermişsiniz, siteniz kırıkkale haberlerle alakalı zaten. Niye ikinci bir kategori oluşturma ihtiyacı hissettiniz?

Eğer bir kategori oluşturacaksınız, orada anasayfadan farklı olarak filtrelenmiş bir içerik sunmalısınız ve o içerik index'in hedeflediği kelimeleri hedeflememeli.