BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın dediğinin tam tersi olarak düşünebilirsin, dolaşımda 83 milyon kadar avax var ve kilitli coinler açılınca 120 milyondan fazla bir miktara ulaşacak dolaşımda bulunan avax miktarı. Arzı fazla olan malın değeri azalır, bu tüm emtia lar için böyledir. Yanılmıyorsam 1 yıl kilitleme sözü ile 50 cent fiyattan satılmıştı ve 1 yıl doluyor, paralarını 50 ye katlayanlar zaten 1 yıl zor dayandı ve mutlaka kar satışları gelecektir. Yarın ve sonraki gün sert düşüşler ve daha sonra 2-3 gün içerisinde ivmeli bir yükseliş bekliyorum ben kendi adıma. Tabi ki siz araştırın iyice bir öğrenin buradan yola çıkmayın ben kendi fikrimi yazıyorum, daha önce böyle olduğu için söylüyorum. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, elimde avax yok ve açıkçası bir süre daha almayı düşünmediğim için kafasına göre takılabilir, bekara karı boşamak kolaydır mantığı ile bakıp kendiniz bir yol çizin, normalde yazmazdım ama arkadaş artacak dediği için genelde eşyanın tabiatına aykırı olduğu için lafa atlamak istedim dostane
genelde tabiki hocam arzı fazla olanın değeri az oluyor ama ilk günden bir yükseliş yaşıyor genede oda alım satımlardan ötürü