Whatsapp Stalk V2
Herkese öncelikle ilk sürümünü çıkarttığımda aldığım geri dönüşlerden, önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İkinci sürümü oldukça kapsamlı bir şekilde test ettim ve bir hataya rastlamadım. Ve üzerine bir çok özellik ekledim.
Programdaki hataları gidermek ve yeni özellikler eklemek için hayatımın %90'ını kod yazarak, araştırarak geçiriyorum.
Program çalışırken 2. bir tarayıcıda WhatsApp web açamazsınız. Bu her ne kadar hata olarak gözükse de, whatsapp'ın aldığı bir önlemdir, tarafımızca bu konu hakkında yapılabilecek yoktur, eğer varsa v3 ile getirilmeye çalışılacaktır.
3 gündür günde 4-5 saat uyuyup programı bir an önce bitirmeye çalışıyorum.
En sonunda sizlerle

Eklenen özellikler
Programa bildirim özelliği ekledik, kişi aktif olduğunda sağ altta çıkan kutudan aktif olduğunu görebiliyorsunuz.
Son görülme özelliği kapalı olsa bile artık takip edebiliyorsunuz.
Daha önceden hiç konuşmamış olsanız bile takip edebiliyorsunuz.
Artık takip edilecek kişiyi sabitlemenize gerek yok.
Aktiflik sürelerini, giriş saati - çıkış saati - aktiflik süresi olarak görebiliyorsunuz.
Whatsapp'a kaç kez giriş yaptığını görebiliyorsunuz.
Whatsapp'ta toplam ne kadar aktif kaldığını görebiliyorsunuz.
Arama her saniye yapılıyor, Çevrimiçi olursa 10 saniyede bir ekrana yazdırılıyor.
Ekranda takip edilmesi zorlaşmasın diye bu şekilde yapmak daha doğru olacaktır diye düşündüm.
Size mesaj atarsa görüldü olmuyor.

Giderilen hatalar
Tasarım tamamen değiştirildi.
Tag bulunamıyor hataları giderildi.
Kişi çevrimdışı ise programın çalışmaması hatası giderildi.
Chromedriver ile alakalı olan hatalar giderildi.
Hedef kişi ile hiç konuşmamışsanız karşılaşılan hatalar giderildi.
Hedef kişi eğer size yazıyorsa bunu çevrimiçi görememe hatası giderildi.
Kısacası şu an program testlerim sonucu çalışırken bir hata vermiyor.

Program ücreti : 20₺
Tekrar hatırlatmak istiyorum, piyasada bulunan whatsapp takip uygulamalarının haftalık ücretleri minimum 20₺
Sunduğum programa tek bir kez ücret ödüyorsunuz ve gelecek güncellemelere ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz.
Bence ücret gereğinden fazla uygun fakat yine de sizin takdirinize bırakıyorum
Eğer programı aldıysanız ve çekilişten de sizin adınız çıktıysa ücretinizi iade edeceğim.
Programı satın almak istiyorsanız WHATSAPP LİNKİME TIKLAYABİLİRSİNİZ
Programı kullandıktan sonra olumlu, olumsuz görüşünü bildirenlere teşekkür amaçlı r10+ atacağım.

Program 5 kişiye hediye
Çekiliş sonuçlarını aşağıya ekledim. Listeyi kontrol ettim fakat benim mailim yok listede diyen varsa özür olarak ücretsiz bir şekilde göndereceğim.
Kazanan arkadaşlara birazdan mail atıyorum, kazanan kişiler ödeme yaptıysa bana paparadan mı yoksa ziraat üzerinden mi gönderdiğini söylerse,
adını soyadını ve ibanını gönderip mail atarlarsa ücret iadelerini gerçekleştireceğim.
Katılımınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/AP26pTsw1615309224

Kurulum klasörünün içerisindeki README isimli txt dosyasına programla alakalı bilmeniz gereken her şeyi yazdım.
Kurulumu ve kullanışı oldukça basit. Fakat adım adım yapmanız gereken her şeyi yazdım.
Takip edilen kişinin son görülmesi kapalı olduğu ve son görülmesi bilinmediği için
takibe başlanan süreyi görebiliyoruz, bir hata değil.

Programı almak istiyorsanız WHATSAPP LİNKİME TIKLAYABİLİRSİNİZ