SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben mi size küfür etmişim?
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz?
Bu dediğiniz olay 46 class IP adreslerinizi kapattığınızda, sizde 46 class IP adresi olan bir müşterinizle yaşandı.
Nerden biliyorsun ediyorsun diyecek olursan bu oyunda herkes birbirini tanır ne olup ne bittiğini bilir.

Kerem Turan size küfür etti, size küfür etmeden önce 100 slotlu MTA sunucusunun olduğunu söyledi sonrasında sizde sistemde 2 tane 100 slotlu MTA sunucusu olan kişilerin hesabını kapattınız.
Bunlardan birisi yakın arkadaşım olan @BurakDebreli;, diğeri ise Kerem Turan'dı.

@BurakDebreli; sizi arayıp olayı izah ettiğinde sunucusunu tekrar aktif ettiniz.
Bu olay benle alakasız fakat kanıtsız iftira atmayı seviyorsunuz belli ki.

Ayrıca sisteminizden de banlanmadım.

@BurakDebreli; konuya gelirse açıklama yapacağına inanıyorum.

Ayrıca hosting sektöründe sizin kadar amatörce iş yapan firma görmedim.

Merhabalar,
@SerhatUner; 'in bahsettiği olay dediği gibi 46 class IP adresleri hizmetimizi sonlandırdığında yaşandı.
Benimde 46 class IP adresim mevcuttu, fakat hizmetimizi sonlandırınca bende mağdur oldum, sonrasında bize telafi bakiyesi verdiler.

Kerem Turan dediğimiz kişi AxiTR'yi arayıp 46 class IP adreslerini kapadığı için küfür etti.
Ardından küfür öncesinde Kerem Turan sunucusu hakkında bilgiler vermişti, sunucu slotunun 100 olduğunu söylemişti, bu küfür sonrasında ise @AxiTRBilisim; sahibi sistem üzerinde 100 slotlu 2 MTA sunucusunun hizmetini sonlandırdı. (Bir tanesi benim sunucumdu, diğeri ise Kerem Turan'a yani küfür eden kişiye aitti.)
Ayrıca 46 class IP adreslerini aktif etmek için 46 class IP adresi kullanan müşterilerden kişi başı 500TL istemiştir.

Sonrasında ben @AxiTRBilisim;'i arayıp durumu iza ettim, ve kendileri özür diledi, ve sunucumu tekrardan aktif ettiler.