Yaşı gereği zorlanabilir. + Spor sakatlanmalarının çoğu kalıcı hasar bırakabiliyor. Vücudumda belki her kemiğim kırılmıştır ayak serçe parmağından tutun kafatasıma kadar kırıklar oldu. 78 tane zımba yedim beyin kanaması geçirdim, hafıza kaybı geçirdim kafatasım girintili çıkıntılı böyle bir yol düşünün 5 saniyede bir yavaşlatma kasisi olur ya hah işte aynı öyle kafatasım. Bir çoğu motor kazasından oldu ama halen kullanıyorum. Anneme ne zaman ben geldim desem bu sefer nereni kırdın derdi artık normal gelmeye başlamıştı ona
Bir ayağım bilekten, topuktan kırıldı çok sayıda çatlak vardı doktorlar yürüme engelli kalacağımı anneme söylemişlerdi o an hayata küsmüştüm nedense daha sonra hırs yapıp full kemik suyu, ilik vs. yedim günde 5-6 öğün yiyip suyunu içerdim çok şükür eskisinden daha sağlamım şuan koşabiliyorum hatta normal insanlardan daha hızlı yürüyebiliyorum şükür. Yahu ne anlatmıştım be 😂 O abimize kemik suyu ilik vs yesin gerçekten çok hızlı iyileştirip kaynatıyor kemikleri hasarın olduğu yeri sürekli sıcak tutsun çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.