konular ve yardımlaşma olayına katılıyorum. bir de r10’da kalifiye insan sayısının azınlık kaldığını düşünüyorum. gerçek yazılımcı, yatırımcı vs. yok denecek kadar.

ve evet, mesajlaşma konusu.
beni en çok üzen konudur. upgrade almak istiyorum ama inanın fiyat / performans olarak bana çok pahalı geliyor.
100 mesaj hakkım var, sene 2021. sunucu derdi olsa yine anlayacağım. ama iletişim bu vb. forumların, mecraların bel kemiği iken biz böyle bir kısıta maruz kalıyoruz.

bir kişi ile iş anlaşana kadar 15-20 mesaj atılıyor, iş olmasın bilgi paylaşımı olsa bile bir o kadarı buluyor. 5-6 kişi ile muhabbet ilerleyince kutu doluyor.

ve mesaj silmek zorunda kalıyorsun. ne eski yaptığın işlere dair bir kanıt kalıyor, ne bir şey.

geçenlerde gerçekten güzel olduğuna inandığım, ayda $4k kazandıran spotify taktiğimi paylaştım forumda. doğal olarak onlarca mesaj geldi ve kimseye yetişemedim.

iş teklifi için satıcılardan mesaj geliyor, örneğin makale yazdırmak istiyorum, herkesin bildiği gibi yazarın çok olduğu, hareketli bir kategori 10larca mesaj geliyor ve kutum doluyor. İşi vermedem bile teşekkür etmek amaçlı olumlu ya da olumsuz geri dönemiyorum insanlara tek, tek. mahcup hissediyorum, utanıyorum vallahi.