Barış, üşenmedim yazılan cevapların hepsini okudum. Birkaç istisna cevabı saymazsak gerisi boş, saçma sapan lakırdı. Sen en doğrusunu yapıyorsun, bu durum her ne kadar senin için üzücü olsa da vazgeçmek en doğrusu zira "hoca bunu yazmış, kız şöyle gülmüş..." bunlar değil, sezgilerinle bir karar ver, işler içinden çıkılmaz hal aldığında en doğrusu budur ve sen de doğrusunu yapmışsın.

Prensip olarak bir öğretmenin öğrencisi ile böyle bir yakınlaşmaya girmesini doğru bulmam ama kimse birine aşık oldu diye dayağı hak etmez, burada sorumluluk sevgilisi olan kişinin buna uygun bir tavır geliştirerek, sevgisine ve ilişkisine sahip çıkmasıdır. Sevgilisi olan kişi bu tavrı sergilediği halde karşı tarafta hala bir ısrar söz konusu ise bu "tacizdir" ve bu durumda başka seçenekler elbette devreye girebilir.

Burada asıp kesen, yok kız arkadaşımın gözünü kapatıyorum, kimseye baktırmıyorum bla bla diyenler filan görüyorum, sevgiyi, aşkı filan bilmeyen, karşısındaki kişiyi mülk edinen tipler. Sağlıksız ikircikli ve gayri etik davranışa, aldatmaya en açık kişiler olduğunu düşünüyorum bunların. Onları dikkate alma. Umarım bundan sonraki hayatın sana mutluluk ve doğru insanı getirir.