tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 3 ay önce denemek için bir web sitesi kurdum genelde adsense ile uğraşan birisi değilim ama kendi deneyimlerimle bir blog sitesi kursam ne kadar kazanırım diye test yaptım 3-4k kazandım her ay artıyor tabi aklımdaki soru vergiydi
2019 un son aylarında annemin izniyle açtığım 2 banka hesabı vardı ve garanti de nedense fon alma dahil her şeyi yapabiliyordum daha 17 yaşına bile gitmedim 11. Sınıf öğrencisiyim ben de bu benim üzerime olan banka hesabını biraz doldurayım diye adsense ye girdim sonuç olarak şöyle kazanmaya başladım zaten fazla kazanmak gibi bir amacım yoktu to %0.60 bir şey dokunmadım reklam yerleşimi de yaptırmadım fazla kazanırsam sorun olacağını düşündüm 10 gün önce evime tebligat geldi ve ertesi gün gittiğimde bana benim üzerime 18 yaşından büyük olmadığım için işlem yapamadıklarını söylediler ve her şeyi konuştuk bana memur seni arayacam dedi ceza yesem öderim bunu sıkıntı yok ama hala aranmadım bir şey yok ortada tuhaf gelmeye başladı tekrar aradım ben bilgi almak için ceza vermenin doğru olmayacağını falan söyledi kapattı adam yüzüme ne yapmam gerektiği hakkında fikir verebilecek var mı adsense de ödemeleri kapattım bu konularda hiçbir bilgim yok payoneer üzerinden zaten alıyorum ödemeleri başka bir iş için ama adsense de böyle bir şey deneyim dedim saçma bir durumun ortasında kaldım
Öncelikle geçmiş olsun, gelen inceleme yazısımıydı yoksa bilgi almak için mi çağrıldınız.