@akif68; Pm ile gönderdiği site'de; Site hızı ile ilgili problemlerini, Da/Pa oranlarının yetersizliğini, alınan backlinklerin kalitesiz olduğunu, kullandığı araçlarla istemeden rekabeti yüksek kelimeler elde ederek yazıldığı makalelerden neden sonuç alamadığını ve son olarak makale yazımında kullandığı tekniklerin doğru lâkin uygulamada yetersiz olduğunu ilettim.
@mobilecom; harika bir iş çıkarmış Html/Css/Meta ve Editöryal içerik konusunda naçizane tavsiyelerim oldu.
@emirhansarica; 'nın sitesini incelediğimde sitesinin sunucu optimizasyonu konularındaki eksikliklerine değindim. İçerik konusunda ileride "kaliteli içerik üretiyorum (Gerçekten kaliteli ve kendini tekrarlamayan yazar) ama hit alamıyorum" dememesi için gerek anahtar kelime gerekse konuları birbirine bağlama tekniklerini hit alabilmesi anlamında fikirlerimi paylaştım.
@crytek; rekabeti yüksek sektörde yazı içinde olması gereken materyalleri ve backlink stratejisini belirleme konusunda fikirlerimi paylaştım.
Evet çok gerekli tavsiyeler verildi inceleme güzeldi teşekkür ederiz dikkate alacağız