Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mgp25'in dökümanını okumanız gerekli bu durumlar hakkında kesin bilgiler veriyor. Öncelikle maxId'yi jsonlamadan çekebilirsiniz,

$photoComments->getNextMaxId()
Veya illa json yapacağım derseniz,

$json = json_decode(
                    json_encode($photoComments), true
                )
Her veriyi fonksiyon olarak çekebilmek var bu gereksiz. Mesela $photoComments->getPk() derseniz pk çeker sizi kod fazlalığından kurtarır. Ancak dediğim gibi mgp25 örneklerini ve dökümanlarını okuyun.
$photoComment2 = $ig->media->getComments($photoID,['max_id' => $photoCommentKaynak->next_max_id]);

Üstteki örnekteki gibi denediğimde oldu hocam bende size yanıt verdikten sonra fark ettim değiştire değiştire denerken buldum diğer arkadaşın attığı örnek dosyada da yazılan kodlar benim yazdıklarıma göre çok farklı.

Github üzerindeki api dosyaları silinmiş forum sitelerinden,youtube videolarından sağdan soldan birşeyler araştırarak yanlış öğrendim. API'nin sağladığı kolaylıkları bilmediğim içinde kendi kafamdan giderek hata yaptım. $photoComments->getPk() gibi şeyleri yeni yeni öğreniyorum 0'dan sadeleştirmeye kalksamda uzun zaman alıcak umarım ilerleyen süreçte sorun yaşamam bu tarz şeylerden dolayı.

Son bir sorum daha olacak Baştan basit düşündüğüm için her şeyi manuel olarak kontrol edip SS'lerde attığım gibi if ile yorum sayısını kontrol ettirip for kullanarak devam etmem mantıklı değil gibime geldi bu süreçte yorum sayısı değişken olcağı için yüksek yorumlu fotoğraflar için satırlarca kod yazmam gerekecek.

Elinizde bunun bir örneği var ise ya da bir fikriniz var ise PM atabilirmisiniz elimden geldiğince istediğiniz miktarda ödeme yapabilirim.