Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, pm'yi göremedim biraz yoğunum.

Instagram Comments algoritması şu şekilde çalışır: yorumlar ortadan başlayabilir yani 100 mesaj varsa 51. mesajda başlayabilir ve yorumlarda ileri ve geri yani diğer algoritmalar gibi sadece max_id değil, min_id'de bulunur. Mgp25'in comment fonksiyonunu incelerseniz array içine max ve min olarak yazdırabildiğinizi görürsünüz. Bendeki kodları paylaşmak isterdim ancak ne yazık ki benim kodlarım katman katman olduğu için buraya atsam da çalıştıramazsınız. O yüzden ancak mantığını anlatırım.

Yapacağınız şey, gelen "next_max_id" verisini comment fonksiyonuna aktarmak. Yanlış hatırlamıyorsam Mgp25 comment fonksiyonu şöyleydi.

getComments($media_id, $options)
Bunu gelen veriye göre örneğin max_id olsun bu, buraya if koymanız lazım.

getComments($media_id, ['max_id' => $json['next_max_id'])
Tam tersi min_id gelirse:

getComments($media_id, ['min_id' => $json['next_min_id'])
İkisini bir arada kullanamazsınız.
Kabaca mantığı budur, tabi verdiğim örnekleri kendinize göre düzenlemeniz lazım.

19 yorumu zaten normal çekebildiğim için 19dan fazla ise sonraki sayfayı al gibi bir mantıkla yürümek istedim.

$PhotoComment in içersinde dönen json da "next_max_id" değeri var. İlk resimde $PhotoComment kullanarak next max id değerini almaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir sonuç dönüyor.

": InstagramAPI Response MediaCommentsResponse türündeki nesne içinde dizi olarak kullanılamaz"

$PhotoCommentKaynak kullanarak denediğimde de ": StdClass türündeki nesne içinde dizi olarak kullanılamaz " hatasını alıyorum.

next_max_id değerini kendim çekip bir değişkene kayıt edip yazırdığımda da array kullanmalısın string kullanamazsın hatasını alıyorum 2 gündür bu durumla kafayı yemiş durumdayım.