ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama kötülük göreceli bir kavram değildir insanların kötülüğünü isteyen ve insanlara zarar veren herkes kötü bir eylem yapar buda onları o an itibari ile kötü bi insan yapar insanların yararına şeyler düşünen insanlara fayda verenlerde iyilerdir
Ben gerek şartlar gerek de inançlar dolayısı ile iyi ve kötüye inanmam hocam. Tek gayem para kazanmak ve hayatta kalmaktır. Ve hep bir söz üzerine ilerledim. " Para kazanmanın iyi veya kötü yolu yoktur, zor veya kolay yolu vardır." İyi yolu seçmek isteyenler zor yolu seçmiş olur. Ben değer verdiğim insanlar için çabalarım, onları mutlu etmek için uğraşırım. Tanımadığım insanlar umrumda değildir. Bir kötülük yapmam zarar vermem ama benden beklenen hiç bir iyiliği de yerine getirmem. Sanırım bencil bir düşünce yapısına sahibim fakat günümüzde böyle olmak gerekiyor bence. Bu güne kadar tanımadığım hiç kimse bana iyilik yapmadı, kimse de benden iyilik beklemesin çünkü yapmam. Afedersiniz biraz doluyum sanırım bu konuda o yüzden çok yazdım. Bu konular üzerine daha saatlerce konuşabilirim aslında.