kız arkadaşına böyle "yürüyebildiğine göre" dersane sırasında aralarında bi elektriklenme yaşanmış. göz göze gelinmiş, gülümsenmiş vs vs. oradan aldığı cesaretle yazmış olabilir.

unuttuğunuz bi şey var. dersane öğretmeni dediğiniz adam düne kadar üniversite kantininde karı kız kovalayan adamdı. senin benim gibi sıradan birisi yani, sahip olduğu ünvan onu bambaşka boyutlara taşımıyor. evet normal şartlarda öğrenci öğretmen ilişkisi kurulur ve öğrenciler rahatsız edilmez fakat dersane ortamı şayet yaşlar yetişkin çağındaysa bireyler arası etkileşimin yaşanabildiği ortamdır. aynı üniversitede akademisyenler ile öğrencileri arasında gerçekleşebilen ilişkiler gibi. yani özünde hepimiz insanız, birilerinden etkilenebiliriz, ortada illegal bi durum yok ise bu etkilenme olayına karşılık buluyorsak adım atabiliriz. buradaki mevzuda da belli ki hoca karşılık bulduğunu düşünmüş kız arkadaşının bakışı, gülüşü şusu busuyla vs. buna istinaden adım atmış mesajla.

ama burada 2 soru işareti var.

eğer kız arkadaşın adım attıysa mesajı şaşkınlık ifadesiyle yanıtlaması enteresan bu 1.
mesajı sana göstermesi enteresan bu 2.

yani hocaya istek durumu olsa senin haberin olmadan kendi aralarında konuşurlardı muhtemelen. bu olayı biraz garip hale getiriyor. yani kız arkadaşının hiç bi şeyden haberi yok normal dersaneye ders dinlemeye gidip geliyorken böyle bi mesaj almış gibi duruyor bi yandan da. eğer durum buysa söylenildiği gibi, şikayet edebilir ve yaptırımı olacaktır büyük ihtimal çünkü mevzu buysa başka kızları da bu şekilde darlıyor olma ihtimali var.

anlamadığım şey ise neden hocanın numarası kız arkadaşında var. yahut kız arkadaşının numarası hocanda. biz de dersaneye gittik, ne numara verme ne numara alma derdimiz vardı. hiç sevmem zaten numarasını bık bık herkese yayan, hemen cıvık cıvık iletişim kurmaya çalışanları.

yine de her halükarda kızın pek olayla ilgisi yok gibi duruyor verdiği şaşırma tepkisi ve olayı sana iletmesinden dolayı. bence yazıları sen bulmadıysan kız arkadaşın sana gösterdiyse sana bağlı ve hocanla alakası yok gibi. yanlış düşünüp kızı terk etmiş olabilirsin. eğer öyle ise gönlünü al ve hocayı şikayet edin.

edit. bu arada görüyorum ki herkes gülücük mevzusuna takılmış. ortada gülücük yok arkadaşlar. kız " ne söylüyorsun " demek istiyor şaşkınlık ifadesi atıp. kafadan düşen damla ne saçmalıyorsun manası taşır, gülümseme mevzusu da adamı kibarca susturmak için yapılan bi hareket gibi duruyor. ters yapmamak için sonuçta yüz yüze geliyorlar belli ki arada gerginlik oluşmadan kibarca susturayım moduna girmiş. şunu unutmayın, siz 10 kızla konuşursunuz kadınlar 100 erkekle. her gün birileri yazar kadınlara. haliyle mesajlaşma ve burada kendilerini ifade etme konusunda ustalaşırlar. emojilerle vs. bu emojide de ben adama kibarca " ne dediğini anlamak istemiyorum, uzatma " manası görüyorum ama kibar biri olduğu için terslemeden gülümseyerek yapmış. adam da bu kibarca reddetmeyi anlamayıp üstelemiş belli ki yoksa kız arkadaşın salak değildir herhalde ilk mesajda kendisine yürüdüğünü anlıyor zaten. kızın mesajı sonrası hoca anlamamış terslendiğini ve üzerine gitmiş o kadar. dediğim gibi, kızda bi problem görmüyorum mesajlaşma konusunda. sadece numaraların alınıp verilmesini abes buluyorum. bunu yapan da pek çok insan var ama bana göre saçma.