" Yüklediğiniz uygulamalar windows12 destekler desteklemez "
Böyle birşey olamaz özel uygulamalar olsa evet dediğiniz doğru desteklemese derim sorun bende fakat SQL 2014 dahi yüklenmiyor
SQL 2014 özel uygulamayamı giriyor saçmalamayın lütfen + olarak satış sözleşmesi diyorsunuz konunuzda iade yoktur yazmıyordu belirtmek zorundasınız keza sitenizdede aynı ben hangi sözleşmeyi kabul ettim sitede sözleşme dahi yokken iademin yapılmasını talep ediyorum.

2 gündür sizi bekliyorum / ya disk 20 GB yada uygulamalar yüklenmiyor bu yüzden iade yapmanızı istiyorum cayma hakkımın olduğunuda biliyorum daha toplamda alalı 1 gün bile olmamıştır.Ve konudada , sitenizdede belirtmediğiniz maddeyi bana uygulayamazsınız.

Bu yüzden iadenin talebini istiyorum şikayet konusu açtım diyede sunucuyu arkadaş kapattı ek olarak bana 10 dk da teslim yaparken 3 saat geçti sunucu kapalı.
Mağduriyetimin giderilmesini ve iade yapılmasını istiyorum.

@Yeniceri; gereken kanıtlar eklidir lütfen iademi yapsın sayın arkadaş daha 1 gün bile olmadı sunucuyu alalı ben keyfini bekliyemem onun 80 GB dedi 20 GB verdi + SQL 2014 vb. hiçbirşey yüklenmiyor sunucu kısıtlıdır.İADEMİN YAPILMASINI TALEP EDİYORUM.

+ Olarak VERGİ LEVHASI ve YS BELGESİ'ninde konuya eklenmesini istiyorum ECBHosting yöneticisinden varsa avukat tarafından yazılan sözleşme diyor ama daha ys belgesini göremedim gözümden kaçtıysa vergi levhası ve ys belgesinin iletilmesini talep ediyorum + iademinde