ben bu işi şöyle açığa kavuşturayım

dropshipping akla gelince amazon ebay falan geliyor halbuki dropshipping bir ticaret yöntemi stok tutmadan mal satmaya deniyor piyasada bulunan eğitim adı altında ************** yapan çok fazla kişi bulunmakta eğer böyle bir işe girişeceksen bütün bilgileri internet ortamından free olarak öğrenebilirsin tabiki yeri geldi mi bilgiye para vermen gerekicek o zaman satın alıcağın bilgilere dikkat etmen lazım

türkiyede dropshipping yasal değil tespit edildiği takdirde çok ciddi anlamda para cezası yiyebiliyorsun tabiki yapanlar var mı var hemde vergisini vererek yapıyorlar

aslında forumda bir dijital ürün satmam bile dropshippinge giriyor sonuçta stok tutmuyorum dropshippingi nasıl yapıcağına bağlı mesela ben winner ürün bulma konusunda hiç sorun yaşamıyorum item hunter olduğum için yakalayabiliyorum ama gel gör ki singapurda amazon mağazası aç desen açamam bu sektörde herkesin kendisine has ustalık alanı var kimisi on numara 5 yıldız site yapar kimisi on numara 5 yıldız pazar yeri ayarlar kimisi on numara 5 yıldız ürün yakalama ustasıdır

bu yüzden bu yolda yürürken eğitim alıcağın kişilere dikkat etmelisin forumda bu işin kategorisi mevcut ve eğitim verebilcek hocalarımız var ben ürün bulma eğitimini vermeyi bıraktım artık yapmam bu iş yapılır mı dersen yapılır mı yapılır ama işte ceza yeme kısmı var orasını hallettin diyelim günün birinde sıfır satış yaparsın bir anda hiç satışın olmaz psikolojin çöker pes edersin buda var gönül ister ki bu sektöre türkiye içerisinde yapayım ama tr'de hangi dropshipping tedarikçisi olduğunu söyleyen varsa her biri kazık sokma derdinde adamlar ürünün piyasa fiyatı 50 tl ise sana 40 tl'den veriyor kendisi 5 tl mâl ediyor normalde sana 15 tl'ye kadar düşük verebilmesi gerekicek ki piyasa altından satıp dominate etkisi yaratabilmen gerek ama işte sen onların müşterisi oluyorsun ortağı değil bu yüzden işin kötü tarafı dropshipperi türkiyede komisyoncu olarak görüyorlar o yüzden tr içerisinde hiç yapılacak bir iş değil.