Bu olayın birebir aynısı 2 yıl önce yaşanmıştı müşteri çağrı merkezini arayarak küfürler etmiş hesabı kapatılmıştı ve banlandığı sistemden farklı üyelik açarak tekrar hizmet satın aldı.
Oyun sunucusu sattığımız servisimizi ip brokerlığı yapmak için kullanıyorlar 6 slotluk onlarca ip kiralayıp bu ipleri 3 şahıslara reselling işi veya ip yönlendirmesi yapmaktalar (bizden alınan oyun sunucularını başka firmadaki oyun sunucularına yönlendirilmesi)
Bu yapılan işlem oyun sunucu yönetim kurallarına aykırı bir durumdur ip adres bloğumuzu kullanıcıların bu şekilde kullanmasına onay vermiyoruz. Ek olarak lokasyon veya firewall işlemlerinde ip adresleri değişmesi doğaldır firmalar bu konuda garantör olmak zorunda değildir. Panel den bu işlemin duyurusu aylar önce yapıldı haricinde kullanıcı bu işlem yapıldıktan 2 ay sonra durumu farketti yani hizmetini sadece yönlendirmek için kullanıyordu.
Kullanıcı nın içeride bulunan büyük bir bakiyesi bulunmamaktadır ip değişim işleminde yaşanan 4 saatlik kesinti nedeniyle tüm hesaplara tanımladığımız ücretsiz kredilerden ibarettir.
Ben mi size küfür etmişim?
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz?
Bu dediğiniz olay 46 class IP adreslerinizi kapattığınızda, sizde 46 class IP adresi olan bir müşterinizle yaşandı.
Nerden biliyorsun ediyorsun diyecek olursan bu oyunda herkes birbirini tanır ne olup ne bittiğini bilir.
Kerem Turan size küfür etti, size küfür etmeden önce 100 slotlu MTA sunucusunun olduğunu söyledi sonrasında sizde sistemde 2 tane 100 slotlu MTA sunucusu olan kişilerin hesabını kapattınız.
Bunlardan birisi yakın arkadaşım olan
@BurakDebreli;, diğeri ise Kerem Turan'dı.
@BurakDebreli; sizi arayıp olayı izah ettiğinde sunucusunu tekrar aktif ettiniz.
Bu olay benle alakasız fakat kanıtsız iftira atmayı seviyorsunuz belli ki.
Ayrıca sisteminizden de banlanmadım.
@BurakDebreli; konuya gelirse açıklama yapacağına inanıyorum.
Ayrıca hosting sektöründe sizin kadar amatörce iş yapan firma görmedim.