Merhabalar hocalarım, dünden beri boğazıma bir şey takılıyo bir şey var gibi hissediyorum nefesimi de kesiyor su içince rahatlıyorum 2 saniye sonra yine aynı oluyor daha önce başına gelen var mı sizce bu nedir?
Geçmiş olsun Reflü olabilir. Genelde reflüde bogazından yediğin yemek asiti gelince yanma olur ve bogazında yediğin şey takılı kalmış gibi hissedersin.
Senin gibi bende reflüyken birgün acile gitmiştim ya sanki nefes alamıyordum bogazımda yediğim ekmek yapışmış kalmış gibi hissediyordum.
Ordaki doktor böyle birşeyin milyonda bir ihtimal olabileceğini söyledi ve boğazım için bana bir gargara yazdı her öyle hissettiğimde gargara yaptım . Sonra gastrit vardı geçince şükür şuan sorunum kalmadı.
Boğazınıda birşey kalma ihtimalı milyonda bir hocam. En ufak toz tanesi kalsa inanın siz değil akciğerlerinin deli gibi onu atmak için öksürür. Yani boğazda birşey varken öyle takıldı nefes alamıyorum durumu olmaz