bir sözlük kullanıcısı olarak mevcut gündeme dair bir iki şey yazmak istiyorum. Öncelikle egemen benim çalıştığım en düzgün adam bu çok net, üzerine wp ile uğraşan benim nazarımda yok varsa da ben tanışmadım. Bir kere sözlükler de kesinlikle hata yok oluşabilecek ufak tefek ki bazen bu kullanıcı sebepli bile olabiliyor, kesinlikle kısa sürede çözüm üretiyor. Güncellemelerin gecikmesi konusunda şöyle bir durum var bu adam küçük güncelleme yapmıyor yaptıklarını bir bütün haline getirmeyip sırayla sunsa belki haftada 2 kere güncelleme gelecek. Adamın olayı mükemmeliyetçi olması bir işe başlıyor onu yaparken başka bir şeyin daha iyi olabileceğini görüp ona girişiyor tam bitiyor derken bu yeni yapıya eskilerden gelen x sisteminin yeterli olmadığını görüp ona da giriyor bu böyle uzar gider.
işin sonunda bize gelen sorunsuz. Hatasız bir yapı oluyor bence eleştirel yorum biraz ağır olmuş ama o da o arakadaşımın düşüncesi saygı duyuyorum. Benim penceremden bakınca egemen gönül rahatlığıyla iş yapılacak adam, adam güncelleme adı altında 3-4 tane site veriyor resmen.