Hayal kırıklığınızı anlıyorum ancak elinizde hatasız çalışan bir özelleştirilmiş sözlük vardı. Bir hata varsa girip çözeyim dedim, sizinle yaptıgımız bu konusmadan yaklasık 3 hafta sonra zaten güncelleme geldi ancak sisteminizi sattığınızı öğrendim sattığınız kişi ile de iletişime geçince. Ve gerçekten üzüldüm.
Profesyonel bir şekilde yönetmek konusunda haklı olabilirsiniz, ancak her gün kimsenin mağdur olmaması için destek veriyorum. Sizin tek probleminiz güncelleme tarihinin beklenenden uzun sürmesi ve sizin de bir sebepten ötürü elinizdeki çalışır sistemi yeni sürüm ile bir adım daha fonksiyonel yapmak isteğinizdi. Ancak bu yolun sonunu göremedik.
Bu tartışmanın ne yeri ne de zamanı bana kalırsa hocam. Umarım daha iyi bir çalışma ortamında tekrar çalışabiliriz. Çünkü çalıştığım en ne istediğini bilen insanlardan biriydiniz.
Yani wordpress tabanlı bir çalışma yaptırsam kesinlikle sizinle çalışırım bunu tekrar ediyorum. Wp alanindaki bence en yetenekli yazılımcı sizsiniz. Ama tamamen özel bir iş yaptıririm. Önce hazır olani guncelleyip sonra benimkini güncellemenizi bekleyemem