Evet hocam, size özel yapılan tüm her şey de hatasız olarak, tam olarak isteğiniz doğrultusunda yapıldı ve sonrasında size yapılan özel kodlamada bir hata alsanız dahi en geç 3 saat içerisinde tamamen çözerek dönüş yapıldı. İşleriniz de gerçekten çok güzel bir şekilde yaptım ve destek sundum ki çalıştığınız en iyi WP yazılımcısı olduğumu da bana yine sizler söylemiştiniz. Sizin güncelleme tarihi sorduğunuz son konuşmamızda da sisteminizde bir problem olmadığını bana teyitlediniz.
Ancak mesajınızda sanki insanlar bir problem ile yüzleşince kestirip, güncelleme bekleyin dermişim gibi mesajınızda "
sözlükte olduğu gibi aylarca bitmeyen güncellemeler olacaksa bence yayına vern den önce çok düşün. Sonra ne sen yipran ne de müşterilerin." tabiriniz sanki hype sözlük'de insanlara karşı böyle tutumum varmış gibi lanse ediyor. Aksine, bugüne kadar kim ne sorunla karşılaştıysa aynı gün çözüldü.
Sanırım sürekli güncelleyerek sistemi her güncellemede daha iyiye götürmeye çalışma çabam yanlış.
Ben yaptığım işi biliyorum ancak herhangi birisinden değil, sizden böyle bir yorum almak beni çok daha fazla üzdü.
Hocam üzülecek bir şey yok kesinlikle çok iyisin. Ama tekrar ediyorum sistemsel ve proje yönetimin 0 (sıfır ). Sonuçta musterin olarak ben guncellenemeyen ve sürekli ertelenen bir yazılım kullanmak istemem. Desteğine lafim yok kesinlikle onda da iyisin.