Eşikli hesaplı açmak değil, onu kullanabilir duruma getirecek yeterliliğe sahip olabilme eğitimi veriyorsa birisi evet satın alınmalı ancak kusura bakmayın da öyle bir eğitim satan saf varsa alınmalı tabi.

Şunu anlamalı herkes altın yumurtlayan bir tavuğu olan kimse saf olmadıkça bu tavuğu satmaz. Ortada bir eğitim varsa ya miladı dolmuştur yada dolmaya yaklaşmış patladı patlayacaktır. Görüyorum forumda "düzgün hizmet satan kimse yok, uzman yok" diyorlar arkadaşlar we love google sloganlı bir forumun bu sektörle ilgilenen üyeleri ads uzmanlığını eşikli hesap açmak ve reklamları açmakla ölçüyorlar

bu sistemdeki bir açık ve bu sistemdeki açığı iyi kullananlar ve beceriksizler mevcut. Sen google dan eşik alacaksın sahte veriler ile, ardından google'a reklam açtıracaksınki çoğu google için ilegal sektör sonrasında hesabın askıya girince uzmanını bulamadık

Arkadaş aşamaları ne kadarda güzel yazmış eline koluna sağlık

yazmayayım yazmayayım diyorum şu eşikli hesap konusuna ama bırakın alsınlar eğitimde alsınlar, hesapta alsınlar dolandırılsınlar, boşa kürek çeksinlerki akıllansınlar. Ne meraklıymış herkes bedavadan para kazanmaya arkadaş reklam parası vermeyelim satış yapalım veren eşşekti zaten, sürünsünler bırakın