Merhaba arkadaşlar. Direk konuya geçiyorum. Ablam yaklaşık 5 senedir biriyle evli. Bu süreçte de ikiz çocukları da oldu. Fakat son yıllarda evli olduğu adam ablama sürekli hakaret ediyor, rencide ediyor, onurunu kırıyor. Küfür ediyor. Hatta aldattığı da ortaya çıktı. Ablam ona rağmen çok iyi kalpli olduğu için affetmiş. Yine şimdi olaylar çıktı. Ablam'ın da aldattığına dair iftira atmışlar. 2 tane 3 yaşında çocukla ablamı bizim evimize bıraktı. Bide ablama bizden habersiz anlaşmalı boşanma için bir kağıt imzalatmış daha bugün. Bizde öğrenince şok olduk. Ablam'ın o adamdan hiç birşey istemeden imza atmış olabileceğinden korkuyoruz. Bu yüzden kağıdı istedim, akşam okuyacağım. Kağıdı imzalatmadan önce de bu aldatma iftirası yüzünden ablamı 3 gündür evden dışarı çıkarmıyormuş. Telefonunu falanda almış. Yani kısaca baskı altında imza atmış ablam. Ablamı kandırmış. Bu imzayı geri aldırabilir miyiz? Pazartesi hemen adliyeye gitmeyi düşünüyoruz. Adam 2 tane çocukla ablamı bırakıp, üstüne hiç bir şey vermeden kurtulmayı düşünüyor sanırım. Ben bunları yeni öğreniyorum. Ablamın o adamdan iliklerine kadar bir şeyler almadan boşanmasını istemiyorum. Ablamın işi de yok. 2 Tane çocukla ortada kalmasını istemiyorum. Lütfen aranızda avukat olan veya bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Aşağıda o kağıdın fotoğrafı mevcut.