Merhaba, google'ın son güncellemesinden sonra, şuanda metot satışları popüler olmuş durumda, bu konuda şuan bu satışı yapan hiçbir arkadaşı baz almıyorum. Sadece açıklama ihtiyacı duyduğum için ve paranın nekadar zor kazanıldığını bildiğim için detay paylaşmak istiyorum. Lütfen metot satışı yapan arkadaşlar yanlış anlamasın.

Öncelikle, ilk gözlemlediğim "350 $ veya 300€ vs. EŞİĞİ ALDIRTMAK" ; şuanki satışlarda gözlemlediğimiz üzere kilit kelime bu. Aslında eşiği aldırmak en basiti ve "bence" hiç bir anlam ifade etmiyor. Çünkü bu daha yolun en başı. Çünkü önemli olan reklam çıkabilmek. Bu aşamada vaad edilen eşik aldırma doğrudur ve karşınızda google'ın size verdiği €300 eşiği görür mutlu olursunuz.

Sonraki handikap "fake reklam" . Fake reklamlar çıkılırken genelde global sitelerden çıkılır, ve çok rahat şekilde eşikl hesaplarda harcama yaptırılabilir. Hatta akıllı kampanyalardan direk oluşturulduğunda " hesabı oluşturduğunuz işletme bilgileriyle " zaten kolay kolay bir engele takılmayacaktır. Bu olayda da dediğim gibi olayın 2. aşaması diyebiliriz, yani eşiği aldınız üstüne birde fake reklamlar ile harcamada yaptınız sizden mutlusu yok.

Üçüncü aşama ; "kendi reklamınızı çıkmak" bu aşama en önemli kısımdan bir önceki kısımdır. Bu aşamaya kadar ilerlersiniz fakat kendi reklamlarınızı girdiğiniz an, 3-5 dakika içinde genellikle suspend yersiniz.

Dördüncü aşama ; Herşeyi hallettiğinizi düşünüyorum, reklamınızı da onaylatıp çıktınız ve $3-$5 harcama yapıp yine suspend yemek.

Yani sonuç olarak; Eşiği aldırttık işimiz bitti hayrını gör veya eşiği aldırttık, fake reklam harcamada yapıyor hesap "SAĞLIKLI" hayrını gör. Bunlara dikkat etmenizi istiyorum.

Aşamaları kesin böyle olacaktır olarak algılamayın, illakide çok iyi yapanlar vardır bu işi, kimse üstüne alınmasın lütfen.

Şimdi öğreneceğiniz metotlarda kendimce "bildiğim kadarı ile" aşamaları paylaşmak istedim, siz de bilin ki eşikli hesap açmak ve kullanmak. karşınıza gelen "Your entire €300.00 payment threshold is available." bu yazıdan ibaret değildir.

Benden çok daha iyi bilen arkadaşlar illaki vardır, fakat ben kendimce rahatsız olduğum için açıklama gereği duydum. Teşekkür ederim.