Vay arkadaş, 4 sene olmuş, başkasıyla evlenirken yada tanıştırılırken kız size bu konudan nasıl bahsetmez? Buna anlam veremiyorum. İnsanların kartvizitine önem veren babalara iğrenilmeli... Şuan mutluysanız paragrafın sonundan anladığım gerisi önemli değil ama bunu yazmanız iyi oluyor. Bazen bende insanların sözlerine çok güvendiğim oluyor, böyle gerçeklikler okuduğumda yada başımdan geçtiğinde her insanın sözüne güvenilmemesi gerektiğini düşünmeye devam ediyorum.
Hocam bakın benim güvendiğim insan bütün akraba ve ailesinin emin olduğu ve geçmişinde de yanlışı olan bir insan değil. 1 seneye yakın o çocukla konuşmuş bana çaktırmadan. E şimdi durup dururken ortada birşey yokken de kendiniz dahil herkesin güvendiği birinden niye şüphe duyasınız ki ? Kendi ailesi, anaıs babası inanamadı bu olanlara. Babası benle iletişime geçip, sözlü nişanlıyken, ve evlendikten sonra benle konuşup konuşmadığına dair mesaj kanıt filan istedi ben de attım. Yani ben inanın hayatımın şokunu yaşadım. Böyle şeyler tvlerde olur bize çooook uzak şeyler sanırdım. Tüm herkesin güvendiği biri bunu yapıyorsa herkes herşeyi yapabilir. Öyle bir çağa geldik. Ben manevi gücüm, ailemin desteği ve hemen başka biriyle tnaışmam sayesinde kolay atlattım ama inanın başkası olsa o kıza mermi yağdırmıştı.Hayat iştee...