Valla herkesin derdi kendine büyük tabii ama bazen bazı dertlere de imrenmiyor değilim..

Bak yaşım 35. Dört yıllık iki üniversite mezunuyum. Geçmişte yaşadığım ve bizzat şahit olduğum torpillere rağmen bu sene de oturdum KPSS'ye çalıştım eşek gibi.. Çok iyi bir puan alamadım ama yine de her türlü açıktan alıma başvuruyorum. Bu arada evliyim, işsiz sayılırım, kirada oturuyorum ve 3 yaşında bir kızım var.

Faturalarımı, kiramı ödeyemediğim sayısız zaman oldu. Yeri geldi elektriğim kesildi borçtan dolayı.. Yeri geldi letgodan ordan burdan kendim,eşim ve çocuğum için hep ikinci el elbise aldım. Yeri geldi sabah 4'te uyandım gittim sebze halinde günlük 50 liraya kamyonlardaki kasaları indirdim, Halen de gidiyorum..

Neyse uzun uzadıya yazmayacam. Burada yazdıklarım yaşadıklarımın 10'da 1'i bile değil. Ama hani demişsin ya intihar edenleri anlıyorum diye, Ben bunca yaşanmışlığa rağmen halen intihar edenleri anlayamıyorum.. Bence sen de anlama, çünkü anlamaya başladığın an hayatın daha iyi gitmez...

Umarım her şey gönlünce olur..