Merhaba arkadaşlar, duygularımı nasıl anlatabilirim, nasıl yazabilirim inanın bilmiyorum.
Ama biraz bahsetmek ve sizinle paylaşmak istiyorum bu durumu.
Çok popüler olan bir alışververiş sitesinde ürünümüze 100 adet doğal yorum ihtiyacımızı karşılamak üzere 1 bayan arkadaş ile iletişime geçtim.
Harika üslubuna hayran kalmıştım ilk başta bile.
Ondan istediğimin çok daha fazlasını verebileceğini anlayabiliyordum yazdıklarından.
Bana hemen örnek yorum hazırladı ve bu yorum eğer uygunsa diğer yorumlarıda bu ayarda devam edeceğini söyledi. Ben aşırı beğendim ve ortağımla paylaştım bu yorumu o da çok beğendi. Neyse hemen olaya geçiyorum;

Kendisi başladı yorumlara, yorum haricinde ilgili sitede her üyeliğinde yorum yaparken bir de ürüne 5/5 yıldız vermesini rica ettim.
ve şöyle bir cevap aldım kendisinden;

Alıntı
Merhaba ne yazık ki önemli bir sorunumuz var. Yıldız veremiyorum. Kısaca söylemek gerekirse ben %100 oranında görme engelliyim, PC ve telefonu sesli konuşan ekran okuyucu programla kullanıyorum. (Sadece klavye kullanabiliyorum.)

Engel durumu %90 yazsa da %100 aslında görme oranı 0.

Kullandığım program o kısmı algılayamıyor.

Bunu forumda paylaşmıyorum diğer kullanıcılar bilmiyor.

İsterseniz size yorum metinlerini hazırlayabilirim başkası sadece üyelik açıp kopyala yapıştır yapar.

Bir kısmını hazırlamıştım aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İstemezseniz yine de ilginiz için teşekkürler.
ve bana hazırladığı yorumları gönderdi.
henüz ödeme bile yapmadım, önce iş dedi.

Arkadaşlar ismini paylaşmamın yanlış olabileceğini düşündüm bilemedim, belki özel olarak saklıyordur. Ama isterseniz, yanlış olmayacaksa paylaşabilirimde bilemedim.

Kendisine çoooooook TEŞEKKÜR'üm var.

Edit: Arkadaşlar, kendisinin de onayı ile @NursenAy; arkadaşımızı paylaşıyorum.