tolgagunaydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar furya yabancı bir niş kelime bulup ordan yürümekte sanırım. Benimde hali hazırda bir tr blog sitem var para kazanmayı 1-2 sene sonra beklediğim 3 aydır yılmadan içerik girdiğim. Ancak bende bir yabancı blog açmak aylık 5-10 dolar olsa bile kazanmak istiyorum. Sonrası kazancı artırmak benim elimde. Ancak Bu konuda bilgili arkadaşlara bir kaç sorum var danışmanlık ve rehberlik edebilecek olursa ücretinide öderim.
1. Tbm yüksek bulunan kelimeler var bunları bulmak için adwors mü kullanılıyor?
2. Herkesde bir en almanya fransızca vs site var herkes ücretle makalemi yazdırıyor. 100 kelimesi 6 tl den bu bütçe herkesde varmı yoksa başka yolumu var?
3. Herhangi bir sektöre girdik diyelim makale başlıklarını nasıl buluyorsunuz. İngizce vs yoksa tabi.
4. Yine bu işe girdik diyelim backlink vs almak için neler yapıyorsunuz.
5. Atıyorum almanya içerikli bir site yaptım hosting orada mı olacak bunun kurulumları vs nasıl oluyor.

Son olarak bırak bunları kardeşim al sana hazır sistem aylık kazancı 1-2 dolar adsense onaylı sitem var derseniz fiyat olarak gönderin verilen cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1. Hem Adwords hem özel araçlar.
2. Bazıları ücret veriyor, bazıları rewrite yani yeniden yazım yaptırıyor ve benim gibiler ise kendi yazıyor veya akrabasına yazdırıyor.
3. 1. soruda saklı.
4. Link değişim platformları vb. var.
5. Yerel SEO için aynı ülkede veya yakın ülkede olması, ayrıca statik ipsi olması önemlidir.

Ben de Ankara'dayım hocam, istediğin zaman yazabilirsin