alicanbaskirkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, partner hesabımdan belki de yüzbin türk lirasını aşkın ödeme gerçekleştirdim, halen de o ödemeleri yaptığım kartlar girilidir google pay'da. Ancak yinede partner hesabına bağlı bir hesap oluşturduğumda şüpheli ödeme alıyorum. Otomatik, manuel, havale, hiç birisi fark etmiyor.

Halen herhangi bir çözüme de sahip değilim, birkaç gündür uğraşmıyorum. Sadece sürekli itiraz talebi oluşturuyorum. Bakalım göreceğiz, makale yazarı gibi oldum, google bana 100 kelime başına ücret ödemeli.
TheOutsider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim eski hesaplarin hepsi vefat. Bi tanesinde 50 bin tl yakin harcama vardi, kampanyanin butcesini yukselttim diye supheli yedim. O gunden bu gune ne ayni bilgisayardan nede ayni IP'den hesap acabiliyorum. Kil oldum bayagi o yuzden bu aralar 115'e 300 koduyla yeni hesap acip esik odemeyip birakiyorum. Valla sinir bozucu.
Tekel Google'u her sorun yaşadığımda dile getiriyorum. Bunlara ciddi rakip çıkmadan kafalarına buyruk iş yapmaya devam edeceklerdir. Ayrıca sahip olduğu kitlenin büyük olmasından dolayı işlerini de pek ciddiye almıyorlar. Müşteri olarak değil kullanıcı olarak değerlendirilip yaptırımlara maruz kalıyoruz.