Yani dostum nerden tutarsan elinde kalıcak bi durum bu yeni nesil kültür böyle artık biz kendi kültürümüzü savunamadık amerika sosyal platformlarıyla yok etmekte giyimden kusama düşünce tarzından zihniyete herşeyimizi değiştirdiler ve çok normal geliyor bu yeni nesil hele çok hızlı entegre oluyor hayal alemiyle karışık anlamak zor , uzun lafın kısası eğer dogru düzgün bir kız bulursanız sakın bir başkası için bırakmayın o kadın sizin temeliniz evinizin sarsılmaz yapısı olur , ben şahsen ufak bir ihtimal bile görsem dayanamam bunların olmaması lazım laiklik diyerek amerikanın olmayan kültürüyle içli dışlı olduk küçüklügümden beri ingilizce şarkı dinlerdim ama artık sadece türkçe dinliyorum insanlar çok garip herşey gösterişe dökülmüş hele o "laik" kıyafet giyimleri tayt olsun vb asla giymesine müsade etmem ister sibiryada ister moglistanda olsun isterse taksimin göbegi olsun kimseye bişey kanıtlamana gerek yok gerçekten çarşaf da giy demiyoruz laiklik denilen atatürkün getirmek istedigi şeydi bu ayrı bi seviye birşey millet tiktoktan gözünü çekemiyor oradan oraya derken ülkeyede sıçrıyor normal karşılanıyor alıştırılıyor lgbt olsun bu saçma amerikan kültürü olsun bide üstüne amerika fonluyor işin komik yanı , bizi taaruz ile geçemeyeceklerini anladılar düşünceler ve fikirleri ile fetih ediyorlar erdogan okadar muhafazakar veya dindar olsaydı eminim buna bi bariyer duvarı örerdi ama yapmadı