cdermnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence oyun oynamıyorsan neden monster? ve 17 inchlik bir monster 3cm kalınlığa sahip 2.5 kg bir monster neden alasın ki? Telefonunda iphoneken kesinllikle macbook almalısın. Eğer windows düşüneceksen yinede monster tulpar serisi düşünmemelisin o ağırlık büyüklüğü taşımak zamanla işkence gibi gelir. Windowstada çok iyi workstation laptoplar var ama yinede macbook.
Tulpar 15.6 inç bende var. Metal kasa ve 1.8 kg. Macbbok Pro 2015 vardı, onun ağırlığı 1.6 kg. Her tulpar veya abra aynı kasa değil. Sitede benziyor gibi duruyor ama seriler içinde de kasa farkı var. Muhtemelen plastik kasadan bahsediyorsunuz.

dadaskral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
apple yetkili satıcısıymış sanırım macbook a karar kıldım ancak baya bir uygulamayı henüz kullanamıyor olduğumu gördüm.
Hocam görüntü aktarırken çizgi çıkma, netlik gibi problemleri var diye okumuştum. Onu da göz önünde bulundurun. M1 görünüşte çok iyi ama henüz her program çalışmıyor. Yurtdışı incelemeleri okumanızı öneririm. Twitter'da uzun kullanım sonrası sıkıntıları ilettiler. Ama şu var zamanla çözülüyor eğer acil bir durum yoksa o sorunlar hal olacaktır.