Bak müdür.
Senden kurs almaya ihtiyacım yok ben adobe programlarını kullanmaya başladığımda sen daha doğmamıştın.
Sen benim çocuğum yaşındasın.
Öyle size batan ne falan diye konuşma kendine gel.
Kursu alan herkes ya senin davet ettiğin ya da seni davet eden insanların davet ettikleri üyeler.
İlk konu tanıtımını gördüm, altına yazanların da bariz şekilde şakşakçılık yaptığı aşikardı ama ben ticari konu baltalamam.
Sonra offtopice ticari konu açtırıyorsun, sen Kayseridesin, forumda eğitimini alan herkes de Kayseride.
Muhtemelen sınıf arkadaşısınız.
Acemice forumda eğitimini satmaya çalışıyorsun ve kral çıplak diyenlere profesyonellik dersi vermeye kalkıyorsun.
Bu forumda kurtlar sofrasıdır, bir tanıtım yapacaksan da bu zekice yapacaksın.
Eğitiminin ne düzeyde olduğu umurumda değil.
Benim umursadığım arkadaş çevreni organize edip forumda organize şekilde ticari konularını öne çıkartmaya çalışıyorsun.
Bu hoş karşılamadığımız bir şeydir.
üslubuna dikkat et çünkü o senin kimliğin bu üslupla dünyanın en profesyonel insanı olsan dahi senden eğitim seti filan almazlar burada gördüklerimizi söylüyoruz bu eleştiriler senin için birer hazine olmalı ki kendine çeki düzen veresin görüyorum ki yaşın daha küçük heyecanlısın anlıyorum ama bu üslupla bu tavırla başarılı olamazsın önce edep ve saygı sonra gerisi kendiliğinden gelir.
Yanlış bir şey demedim hocam. Birisi kurs açtığında herkes destekler ya da bir yorum bırakır ama bu yorum değil direkt kursu kötülemek oluyor. Neyse sizi kırdıysam ya da kabahatim olduysa kusura bakmayın. daha da fazla polemiğe girmeyelim. Size iyi çalışmalar diliyor, kursumuza da istek fln almıyoruz. Tebrik ederim, herkes amacına ulaştı

)