Ozkan1151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim de eski sevgililerimden biri bir erkeğin yaptığı cinsel şakalara gülüyordu ve o erkek de benim arkadaşımdı ikisiyle de iletişimi kestim kız hatasını anlayarak 1 hafta sonra beni ağlayarak aradı tek pişmanlığım aradığında yanına gitmiş olmam çünkü kız o çocukla konuşmayı kesmedi ama tecrübesizdim diyip geçiyorum o hocayı asıp kesmelisin bileğine kuvvet diyen arkadaşları görüyorum şunu söylemek istiyorum kız kendini kurtarmıyorsa her seferinde sizin halletmeniz gerekiyorsa siz uzaktayken ne olacak?

kız rahatsız olup rahatsız olduğunu söylemesine rağmen erkek hala diretiyorsa sizin araya girme zamanınız gelmiş demektir ama buraya kadar kız kendi denemeli ve güvenmeniz gerekiyor eğer kız yanınızdayken her olayda siz atlıyorsanız yanınızda değilken böyle olayları durdurup durdurmadığına nasıl güvenebilirsiniz

yani bu arkadaşın araya girmesi şu şekilde olur sadece adam kıza yazardı kız anlamadım hocam gülücük yerine ya görüldü atardı ya da rahatsız olduğunu yazardı bunun üstüne hoca hala yazmaya devam ediyorsa şikayet edin gidin dövün asın kesin kalanı sizde zaten ama kız o dediğimi yapmıyorsa ayrılmak tek seçenek hiç karışmadan yani çok doğru yapmışsınız ama sakın kız tekrar yazarsa geri dönmeyin hocam pişman olmayın benim gibi
Hocam zaten kendisi üzerine laf yapıyor. her yerden engelledim zaten tek dilediğim kimse bu tarz insanlarla karşılaşmaması.