Gerçekten harika bir tespit. Öncelikle kursu satın alanlar kurs hakkında ki fikirlerini söylediler bu sizi rahatsız ettiyse hiç girip bakmayın kardeşim. Biz hayalinizde süslediğiniz gibi bir organize değiliz.
Önceki hesabım mustafa demiral bu doğru. Bunu zaten önceden açtığım konularda da isim olarak belirtiyorum. Önceki hesabımda r10 da kayıtlı olan mailimi değiştirdim. Bu maile olan erişimimi de kaybettim. Senin anlayacağın hayalinde süslediğin bir ortam yok
Bunlar dışında kursu tanıtmaya çalışıyorum neden bu kadar sorun oluyor, size batan ne anlayamıyorum. Sizin gibiler yüzünden her şeyden soğuyor insanlar ne yazık ki...
Gel ben sana kursu ücretsiz vereyim. Ama adam gibi izle kursu. Vallahi bak ücretsiz vereyim. İyice izle öğren dene yap bakalım. Daha sonra da gördüğünü yaz yorum olarak. Daha sonra da gelir dersin ki yanlış anlaşılma olmuş. Tamam mı?
Bu arada kursu alan arkadaşlar kurs sayesinde birçok çalışma yaptılar. Merakınıza yeniliyorsanız size onları da gösterebilirler. Bu kadar kendinizi yormanıza gerek yok
Boş şeylere de kafanı yormamanı tavsiye ederim..
Kendi kursunuza şöyle bir yorum yapmışsınız:
"Başarılı ve harika bir kurs olmuş ! - Yalın anlatım ve akışkan bir konuşma ile harika bir eğitim seti. Almanızı kesinlikle Tavsiye ederim !"
bu aldatıcı değil mi ? aynı benzer yorumları forum içerisinde tartışmaya giren aysebagsiz isimli kullanicida yapmış siz kendi eğitim setinizi izlediniz çok beğendiniz ve kendi çektiğiniz eğitim setinden çok iyi şeyler mi öğrendiniz anlamadım ben ? bu aldatıcıdır ve resmen burada sanki eğitim setini başkaları almış ve çok beğenmiş gibi bir algı oluşuyor bu bence etik değil geriye kalan diğer yorumlarında sahte olduğunu düşünüyorum.