Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Tabii vereyim örneği: Dışa bakmadan önce bizim ülkenin darbeler tarihine baktığımız zaman nato'nun bir ayağının olduğunu görüyorsunuz. 1974'ten sonraki süreçte karşı taraftaki devletin cunta rejiminin devirmesi hükümeti. Bu konuda daha fazla araştırma için wiki link :
Buradan erişebilirsiniz.
Hocam aşağıdaki fotoğrafta yorumunu bıraktığım yoruma karşılık alay eden kişiye agresif davranmış olabilirim, haklısınız da. Fakat benim forumda bu başlık altında yaptığım bir manipülatörlük örneği gösterin lütfen? Ayrıca haklısınız kendimi kimseye kanıtlayamam belki buradan ama tüm vicdanımla sizi temin ederim ki bu konulardan para kazanmıyorum (Yani sandığınız gibi bilinçli bir manipülatörlük yaparak). Harita o olmaz da atıyorum başka bir ilimizin üzerinin çizili olduğu harita olsaydı yine komplo teorisi denilecekti. Benim derdim harita vs. değil! Ona bakarsanız google geçtiğimiz bir kaç yıl önce Türkiye'nin de bir kaç ilinin olduğu kürdistan haritasını google haritalarda yayınlamıştı (
Buyrun Link). Benim derdim acaba ülkemin insanında nasıl bir düşünce var bu konuda. Çünkü ülkenin önemli emekli askerleri bu konuda uyarıyor insanları. Sandığınız giib sıradan bilgisiz facebook popüler insanları değil! Lütfen bu ayrımı iyi yapın. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Dostum ben sana münüpülasyon yapıyorsun ya da buradan çıkarın var diye bir şey söyledim mi?
Sosyal medyada bu durumdan nemalanan bir tayfa mevcut. Clickbait yapan, etkileşim kasan vs. Ben bunlardan bahsediyorum.
Bir çok tehlike zaten var, birilerinin yazmasına gerek yok. Bu topraklarda kan durmamış. Daha Türkler Anadoluya ayak basmamışken de durmamış. Yani bunları iyi ayırt etmek lazım.
Dünya üzerindeki tüm karaparçalarında olduğu gibi işgal riski ülkemiz topraklarında mevcuttur. Bizim yapmamız gereken, gençlerin yapması gereken, çocuklarımıza aktarmamız gereken şey sadece VATAN SEVGİSİ olmamalı. Vatanına, Devletine, Milletine önce hayırlı birer birey olmalıyız, sonra çocuklarımıza bunu aktarmalıyız. Din kavgası, mezhep çatışması, ideolojik çatışmaların bizim için yararlı olmadığını sadece birbirimizi hedef yaptığımızı anlatmamız lazım. İlim ve bilime yöneltmemiz lazım. Yoksa gözümüzü açalım tamam, hadi silahlanalım ona da tamam.. Sonra?
Ben 36 yaşıma girdim, kendimi bildim bileli 3. Dünya Savaşı çıkacak. Sürekli aynı mevzular. Eskiden İnternet vs bu kadar yaygın değildi kitaplarda, dergilerde geçerdi mevzular. Onlar da, bir nebze aklı selim insanlar bu tür konuları konuşuyor.
Şimdi ise, olaylara hakim olanlar Popülist yaklaşımlarda, zaten fikri olmayan herkes Savaş Stratejisti, Sosyal medyaya baksan ağzı olan sallıyor. Hepsini üst üste koyduğunda bu kadar endişe edecek bir durumun olmadığını söylemek istiyorum. Çünkü dünya zaten açıklanmamış bir savaşın içerisinde.
Ha sonra işte;
-Masada mıyız?
-Olmadığımız masa yok!
diyalogları dönüyor piyasada.