dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
örneklesene 1 tane lütfeeen
Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Tabii vereyim örneği: Dışa bakmadan önce bizim ülkenin darbeler tarihine baktığımız zaman nato'nun bir ayağının olduğunu görüyorsunuz. 1974'ten sonraki süreçte karşı taraftaki devletin cunta rejiminin devirmesi hükümeti. Bu konuda daha fazla araştırma için wiki link : Buradan erişebilirsiniz.
MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen de bir konu açıp forumdan insanların yorumlaması ı istiyorsun, senin düşüncende olmayanlara agrasif cevaplar veriyorsun. Konuyu açıyorsan, her gelen yorumu dinleyeceksin. O harita çok mümkün değil, her paylaşılana inanmayın, komplo teorileri de yüzyıllardır bitmedi bitmez.

Stratejik olarak önemli bir haritamız var, öyle kolay kolay kimse kimseye bırakmaz bu toprakları. Biz zaten bırakmayız ama karşı devletler de birbirine bırakmaz.

Yorumları oku, sorduğun sorulara cevap ara. Facebook ta bir dönem bir arkadaşım sayfalar açıyordu. Sürekli böyle garip şeyler paylaşıp sayfaları satıyordu. Dini sayfalar, komplo teorisi barındıran sayfalar, evrim ile ilgili sayfalar. Adamın hiç bir ideolojisi ya da inanış yoktu. Ama çok iyi manüpülatördü. İyi para kazandı o yüzden. O para kazanırken, birileri onun sayfalarında dua etti, birileri Türk bayrağı paylaştı, kimileri yobazları kınadı ama bu çocuk para kazandı yani çıkar sağladı. Her şeye kanmayın..
Hocam aşağıdaki fotoğrafta yorumunu bıraktığım yoruma karşılık alay eden kişiye agresif davranmış olabilirim, haklısınız da. Fakat benim forumda bu başlık altında yaptığım bir manipülatörlük örneği gösterin lütfen? Ayrıca haklısınız kendimi kimseye kanıtlayamam belki buradan ama tüm vicdanımla sizi temin ederim ki bu konulardan para kazanmıyorum (Yani sandığınız gibi bilinçli bir manipülatörlük yaparak). Harita o olmaz da atıyorum başka bir ilimizin üzerinin çizili olduğu harita olsaydı yine komplo teorisi denilecekti. Benim derdim harita vs. değil! Ona bakarsanız google geçtiğimiz bir kaç yıl önce Türkiye'nin de bir kaç ilinin olduğu kürdistan haritasını google haritalarda yayınlamıştı (Buyrun Link). Benim derdim acaba ülkemin insanında nasıl bir düşünce var bu konuda. Çünkü ülkenin önemli emekli askerleri bu konuda uyarıyor insanları. Sandığınız giib sıradan bilgisiz facebook popüler insanları değil! Lütfen bu ayrımı iyi yapın. Yorumunuz için teşekkür ederim.