Konuda sorulana cevap verenlere r10+ verildi. Yanlış anlaşılmasın begenmedigim cevaplara degil konu ile alakalı olanlara.

Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pump coinlere girerseniz terste kalma tehlikesi yüksek aylarca bağlanabilirsiniz pump yapacak olanlar öncesinde kendisi alıyor sonrasında gruplarda paylaşıyorlar.
Evet biliyorum fakat bu tarz coinler binancede 50yi geçmez. 10 tane alım yapılsa birine denk gelme ihtimali yüksek. Birine denk geldiginde kendisi dahil 3 tanesini amorti eder. Kumar sonucta sanş 😊

Canozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaşım vardı CHZ almıştı bakalım ne olacak -> YTD
Chz dedigim gruplarda pumpa uygun bir coin olabilir mi?

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTC paritesine seçip en düşük hacimlileri sıralayabilirsiniz hocam.

mesela drep diye bir coin var 3 btc hacmi var şaka gibi

böyle coinler silinmeye açık bence

pump için genelde 30 btc hacimlik coinleri tercih ediyorlar
Teşekkür ederim.

alperweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oasis network
Tesekkurler

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok yanlış yatırım düşük hacimli ve ucuz olan şeyler her an değerlenebilir diye bir kural yok daha da düşük olabilir ve batabilir. mahalle aralarındaki her bakkal bir gün süpermarket olacak diye yatırım yapmaya çalışmak doğru bir hamle değil.
Buradaki olay degerlenmesi degil. Pump icin. Yani alinan her coin her gun pump saatleri oncesinde limit koyularak birakilacak. Her pumpa denk gelen kendisi dahil 2 tanesini amorti edecek.

sbulutakyuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 saniye filan sürdüğü de oluyor, anlık katlama fırsatında var ama riskli. Bencee birkaç grubu takip et, hangi borsa ve hangi fiyat aralığındakileri seçtiklerini.
Suan 1 aydir takibimde 1 adet grup var. Hic dediklerinde almadım sadece izliyorum. Eger almis olsaydim o surede almak satmak cok zor. Onda da gereksiz yuksekte alip gereksiz cok yakin fiyattan satiliyor. Alinan riske degecek bir oran cikmiyor. Ve genelde zarar ettiriyorlar.
Bildiginiz gruplar var mı? Onlari da takibe alayım.
Wallstreet grubunu takip ediyorum ben. (Fakat gorup gireceklere tavsiyem dikkatli olun.girecekseniz bile Bir kere 10 tl deneyin ne demek istedigimi anlayacaksiniz)