Kötü komşu insanı mal sahibi yapar diye boşuna dememişler. Zamanında Tsoft kullanıyordum, bir süre kullandıktan sonra ofiste kendi eticaret sitemizi geliştirme kararı aldım. O gün ne kadar doğru bir karar aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Hiç unutmuyorum Tsfot kullanan sitemde sepete ekle butonu bir kaç tarayıcıda çalışmıyordu. Kendilerine durumu ilettik, destek taleplerine dönüş yapmadılar. En son yetkili kişilerin maillerine gönderdim durumu da 11 gün sonunda çözüldü. O süreçte siteye giren müşterilerin yarıya yakını sepete ekle butonunu kullanamadı. Bir eticaret sitesi için sepete ekle butonunun ne demek olduğunu söylemem gerek yok sanırım

Ha birde şuan ki durumu bilmiyorum ama o zaman xml güncellemelerine günde 1 kere izin vardı, mobil tasarım için yazılım parasından daha yüksek bir tutar isteniyordu vs.
Google linklerinizi 301 ile çözmeye çalışın. Opencart, woocommerce ne bulursanız geçin bence.
Firma sahibini tanıyan arkadaşın gösterdiği referans siteler, Sarar Mİ vs onlara hizmet vermekle meşgul oldukları için sizi sallamamışlardır Hocam