Şimdi bunlar mı gerçekten dert anlamıyorum ben .Arkadaşım ben 7 sene önce annemi kaybettim .Sapasaglamdı ve hastahaneye gitti sabaha vedat etti.Yaşı kaçtı biliyor musun sadece 39 ...Veda bile edemedim.Ben alanyada çalışıyordum annem ve kardeşlerim tokattaydı.Baba dersen varda yok diyebiliriz.Ben anneme veda bile edemedim.Bir gün cuma namazından cıktım bir telefon geldi.Kardeşim abim annem vefat etti dedi.Ne oluyor biliyor musun dünya üzerine geliyor o an ..O zaman 24 yaşındaydım .En küçük kardeşim 3 yaşındaydı.Kızkardeşim 16 biraderim 20..
Hiç kimsem yokken alanyaya geldim.Evdeki herşeyi sat izmire gel dedi amcalarım .Sezon bitince izmire gittim amcam dediki kardeşini evlatlık ver evini işini kuralım..Bastım geldim hiçbirşeyim yokken alanyaya kardeşlerime .Borça girdim sıfırdan evi kurdum.Şu an en küçük kardeşim 10 yaşında ...Hiperaktif onun için yaklaşık 4 sene önce işi bıraktım ve evdeyim.Kızkardeşimi evlendirdim.Erkek kardeşim ise şu an 24 yaşında .Ben 31 yaşındayım.Diyeceksin ki annenin ölüm nedeni belli olmadı mı .Olmadı .İki kere otopsi yapıldı ölüm nedeni bulunmadı.İtiraz ettik .Mahkeme bir de bize ceza yazdı bizi boşa oyalıyorsunuz diye.Daha sayayım mı kardeşim.O intihar düşüncesi bana da gelmişti ama kardeşlerim için mücadele ettim.Şimdi durumumuz idare eder ama anneme veda edemedim bile...Şimdi söyle kardeşim senin yazdıkların mı dert Allah aşkına....Beterin beteri var.

İyi forumlar.