rnickeymouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi Macbook yerine düşünmeniz gereken marka MSI olmalı bence MSI Monsterın yanında Macbook gibi zaten
msi a da bakayım hocam listeye ekledim

CagdasER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. monitörden kastım. Setuplar da yani bir monitörden sonra bağladığın diğer monitöre izin vermiyor. Ayıca ilk bağladığın monitörde pikselleşme sorunları yaşatabiliyor.
SSD performansını etkileyen sorunlarda mevcut. Reddit üzerinden macbook topiğini takip edebilirsin.

Amazondan bak dememin sebebi 1 yıl garanti ve Yabancı klavye sorun etmiyorsan ki artık bakmadan yazıyorsundur muhtemelen.

Senin paylaştığın Monster dan hem daha uygun hem daha kaliteli. Bunu tercih et 2.000 tl de cebine kalsın.
1.363 ABD Doları eşittir 10.141,76 Türk Lirası. 10-15 gün arası teslim ederler. Diğer modelleri vs. de takip edip indirim kovalayabilirsin.

https://www.amazon.com/gp/product/B0...KIKX0DER&psc=1
hocam bunun gümrük parasıydı felan aynı paraya denk gelmez mi zaten

AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emulatöru ne olarak kullanıcaksınız, belki alternatif öneriler verebiliriz.

İş bilgisayarı olucaksa kesinlikle Macbook öneririm. İphone 11 telefonunuz da varsa Apple ekosistemi cidden insanın çalışma hevesini arttırıyor.
hocam çoğu işimi emulatörlerde hallediyorum bluestack ld player v.s o yüzden o önemli
bir de vmware pro kullanmam gerekiyor okulum için o da desteklemiyor sanırım