Site adresi : Ciddi alıcılara verilecek.
Site için istenen fiyat : Teklif / X.xxx TL
Sitenin aylık getirisi: Aşağıda bunu açıklayacağım Sitenin açılış tarihi: 19.09.2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Görev yap para kazan Günlük hit sayısı: Ölçülmedi Siteye Günlük Minimum 10-50 Yeni Üye Katılmaktadır (yeni görev ekledikçe bu sayı katlanarak gidiyor) Ziyaretçi kaynağı: %70 Youtube %30 Telegram Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 199 Günlük domaini dahil Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet Hosting dahil midir: 45 gün civarında hostingi var Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet sınırsız ömür boyu kullanım Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: Herhangi bir şey yok. Lütfen tamamen okumadan soru sormayınız ! - Siteyi yılbaşı itibari ile devir aldım ve 3 aydır siteyi yönetiyorum aldığım sıralarda site geliri aylık 2300 TL idi eski sahibinde, ben devir alıncada aylara göre değişmekle beraber benzer gelirler kazandım,görev sitelerinde stabil bir kazanç yoktur adsense v.b sistemler gibi sizlere sabit bir gelir getirmediği için ilgilenmeniz gerekmektedir.
- Kazanç bölümüne gelirsek görev sitelerinde size kazanç getiren şey aslında aldığınız hizmet ile orantılıdır,genel mantığı bilmeyen var ise örneğin siz bir play store indirme görevi aldınız adeti 1 TL'den anlaşarak bunun 0.3 0.35 civarını (rakam size kalmış) üyelere verirsiniz ve aradaki kazanç size kalır. Yani kazanç konusunda ahmet 20 görev alır 200 tl kazanır mehmet 100 görev alır 1500 kazanır hasanda 250 görev alır 3000 5000 kazanır bu yüzden görev sitelerinde net bir gelir yoktur.
- Siteyi sattım oldu bitti şeklinde olmayacak siteyi alan kişi ile izlediğim yolları tecrübelerimi paylaşacağım
- Üyelere düzenli sürekli ödemeleri yapıldı alacak kişininde ödemeleri zamanında eksiksiz yapması benim için çok önemli
- Anlık olarak 3388 üye var sitede
- Detaylı bilgi için pm veya tercihen whatsapptan ulaşabilirsiniz