Emulatoru emulatorle calistirmak zorunda kalabilirsiniz, buda performans kaybi yaratacaktir. Kesinlikle arastirin m1 islemcili mac almadan once kullandiginiz uygulamalarin desteklenip desteklenmedigini.
şimdi baktım da çoğu m1 de çalışmıyormuş hocam.
Acelen yoksa Mart ya da Haziran ort. wwdc ile birlikte yeni Mac ler tanıtılacak. Şuan m1 işlemcilere 2. monitör bile bağlanamıyor.
Mac in kullanım rahatlığı ve konforu hiç birinde bulunmuyor ancak onunda eksileri var.
Ben yıllardır hem Mac , hem Monster kullanıyorum şuan ikiside mevcut. Tekrar alacak olsam Monster tavsiye etmem kasa , klavye ve ekran kalitesi gibi şeylerde çok fazla eksisi var.
Tek avantajı daha uygun fiyata içindeki donanımı satın alıyorsun.
Ayrıca m1 ile şimdilik programları crackli kullanma ihtimalin çok zayıf. Bir program bu devirde 1.000 tl civarında olduğunu düşünürsen bunlarıda kendi bütçene göre planlaman gerekiyor.
Önerim amazon.com üzerinden MSİ modellerine bak. Vaktin var ise haziran ayına kadar yeni Macbook ları bekle.
2. monitör bağlanıyor diye görmüştüm hocam ama.
Ben iphone a yakın zamanlarda geçtim ve gerçekten androidten farkını anladım muhtemelen macbook da aynı şekilde olur hocam.
msi modelleri çok çok pahalı oluyor hocam ya.
m1 yerine normalde macbookları önerir misiniz peki?
oyun oynamayacaksan macbook al.
m1 işlemcilerde emulatörlerin çoğu kullanılamıyormuş hocam ya