belediye barınakları hayvanları öldürüyor diye bişey yok hangi il ve ilçedeyseniz oraya bağlı belediye veterineri kısırlaştırmasını yapar ve teslim alırsınız. biz sokaktakileri her ay belediyede kısırlaştırıyoruz. belediyeleride zan altında bırakmayın yazıktır.
Siz kısırlaştırmak için götürmüşsünüz bu başka birşey ama ben şu zamana kadar kaç tane kedimi şişli hayvan barınağına tedavisi için götürdüysem geceyi orada geçirenlerin hepsi öldü. Bir tane yavrunun ayak kemiğinde sorun vardı hiçbirşeyi yoktu gece orada bıraktım sabah almaya gittiğimde virüs kapıp öldüğünü söylediler. Başka bir zaman nezle olan bir kediyi götürdüm 1-2 gün burada kalması gerektiğini söylediler. 1 hafta beni aramadılar ben aradığımda ise onunda virüs kapıp öldüğünü söylediler. Ne hikmetse geceyi orada geçiren kedilerimin 10 tanesinden 9u öldü.
Sokak hayvanlarını ne yazık ki uyutuyorlar ama tabiiki her belediyenin hayvan barınağı öyle olmayabilir. Keza Fatih belediyesinin hayvan barınağı öyle değil çok iyiler ama orasıda bana uzak.