Site bu ciroları alta ekliyorum, Seo çalışmaları makale grafik tasarım çalışmaları vs çok fazla detaylı harcama yaptım siteye. Fakat fazla emek veremiyorum artık pes etmek istemiyorum ama diğer işlerimden dolayı zaman kıtlığı çekmeye başladım sadece fiyatını merak ediyorum ne kadar diye, sizin düşüncelerinizi merak ettim.
Şubat ayı cirosu | 4-5 gün reklam verdim 1-2k reklama vermişimdir. şuan +1000 tekil müşteri datası var ama satış arttsın diye hiçbir şekilde sms atmıyorum mesleki etiğe uygun bulmadığımdan. Kar marjı genelde ana sağlayıcılar ile çalıştığım için %100 ile %10000 arası değişiyor.

Son 7 gün sıfır reklam ile yapılan satış bu durumda. %99'u eski müşteriden oluşuyor. Ucuz takipçi satın al kelimesinde 2. sayfaya girmiştim sonra diğer işler yüzünden yine aksaklıklar yaşadım birçok kelimede ilk 50'deyim. Pasif gelir olarak çok güzel para bırakıyor bence bu yüzden satmak istemiyorum ama güzel bir değer olursa satıp diğer işlerime ya daha çok vakit ayıracağım yada diğer işlerimden biraz zaman ayırıp bu siteyle uğraşacağım ki siteyi incelerseniz bir çok platforma ürün dahi ekleyemedim durum ona rağmen bu halde. sizce ne yapmalıyım ve satmak istersem fiyatı ne kadar eder ?