Selamlar, yaklaşık 3- 3,5 yıl önce mahallemize TCDD bir köprü yapımına başladı. Üstelik köprü o kadar gereksiz ki. Günde belki en fazla 2 bilemedin3 kez tren ancak geçiyordur. Üstelik hiç yoğunluğu olmayan bir yol. Her neyse, bu inşaatta yaklaşık 7-8 aydır hiç bir işlem yapılmıyor. Ne gelen var, ne giden. Belediyeyi arıyoruz, TCDD ye yönlendiriyor. Onları arıyoruz. Kendi içlerinde 6-7 yere yönlendiriyorlar. En son birine ulaştım, bakım servisi diye. Resmi daire olduğumuz için telefondan bilgi veremiyoruz dedi kapattı Benim mahalleliden aldığım duyuma göre ödenek çıkmadı için devam edilmiyormuş. Evimize gelebileceğimiz farklı bir yol daha var. O yolu da TCDD kapattı başka bir çalışma başlattı dün itibariyle. Şimdi köprüye ödenek çıkmıyorken, yeni kapatılan yere nasıl ödenek çıkabiliyor. Biz evimize nasıl gideceğiz? Henüz uçan arabalar çıkmadı. Çıksa paraya kıyıp alacağım ve bu köprüyü inanın dert etmeyeceğim Maddi ve zaman olarak aşırı derecede kayba uğruyoruz. Araçlarımız o bozuk yollardan giderken mahvoluyor. Bilgi almak istediğimizde bi muhattap bulamıyoruz. Aradığımız her insan bir başkasına yönlendiriyor. Bu köprünün yapıldığı yolu yada dün kapatılan yolu kullanarak gidilen mahallede benim bildiğim 3 site var, bunun harici bir sürü apartman var. Nerden baksak 3-4 bin kişi yaşıyordur. Bunca insana yazık değil mi gerçekten anlam veremiyorum.

Ne yapmalıyız? Nasıl bir yol izlemeliyiz? Ne yaparsak bir sonuca ulaşabiliriz?

Not: Köprü diyerek yanlış tabir etmiş olabilirim. Tren yolunun üstünden geçen bir yol yapıyolar.