Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda anlamak istemeyen sanirim ben degilim!
Bu cocuklar vatanini savastan kacmayacak kadar cok seviyorsa ulkeyi talan edenlere, kasayi bosaltanlara, ulkenin gelecek 40 senesini belli sirketlere tapulayan belli olan sahislardan hesap sorardi.
https://www.r10.net/gundemdeki-konul...-kullandi.html al sana haber ! Bu binlerce kasa hortumlama olaylardan sadece biri bu arada.
Buna hesap sormayan birilerine savastan falan bahsetmeyin. Ulke coktan fethedilmis, talan edilmis, tecavuze ugramis !

Evet, bu cocuklar ulkeyi cok sevse bunlardan hesap sorar, sorgulardi.
Ama malesef bugun insanlarin cogu sadece guce ve paraya tapar. Ancak mamasi kesildigi anda havlar!
Hocam ne yaşıyorsunuz siz ? Ünlem işaretleri falan. Konuyu saptirmalar falan ? Askerlikten nereye getirdi konuyu. Cidden ne yaşıyorsunuz merak ediyorum konu ile ne alakası var bunun konu yine degisicek.
İstanbul belediye başkanı 10 TL lik kolanyayi 40 TL ye alınca ses yok , 100 TL lik hazarkasayi 200 TL ye alınca ses yok, izmirde 500 binlik heykeli 1 M e yapılınca ses yok ama başka bir şey görünce herkes otomatik başlıyor konuşmaya. Çözemedim ya. Konuyu ne güzel degistirdiniz öylece. Bedelliden adam buraya nasıl geldi ya aklım aklım almıyor. Allah yardımcınız olsun diyorum ve birdaha beni etiketlememenizi rica ediyor iyi geceler diliyorum