Kredi kartı gerekmiyor. https://www.create.com/
Uzun süredir çalışmalarını gördüğüm bir firma 1 yıl ücretsiz hosting dağıtmaya karar vermiş bunların içerisinde reseller paketleri bile var kaçırmamanızı öneririm 1 yıl memnun kalırsanız devam edersiniz..
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama işinize yararsa teşekkür edip beğenirseniz herkesin faydalanmasını sağlarız diye düşünüyorum
Not: Kendim test ettim normal hosting paketleri anlık 500 kişi kaldırdı bence harika.
Edit 1 - DESTEKLE İLETİŞİME GEÇTİM FAZLA HESAP DOĞRULAMASI OLDUĞU İÇİN FİYAT POLİTİKALARINI GÜNCELLEMİŞLER R10 DA BÖYLE KONU AÇARSAM BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ ZATEN ALAN ALMIŞ İLGİLENEN VE KAPAN KİŞİLERE İYİ KULLANIMLAR YENİ FİYATLAR KÖTÜ DEĞİL İSTEYEN ÜCRETLİ ŞEKİLDE ALABİLİR*
Edit 2 - VPN ile hala ücretsiz alabilirsiniz!*
Size çok teşekkür ederim. Hem bu hosting, hem de yine r10'dan 11 küsür liraya domain kampanyası yakalamak çok iyi oldu. Önce kendi hesabımdan reseller paketinin en üstünü aldım, sonra hanımın adına üye olup paylaşımlı hosting paketinin en üstünü aldım, fakat paylaşımlı olan için fraud uyarısı çıktı 2 gün sonra, mail de gelmiş, yarım saat önce istedikleri bilgileri gönderdik, hemen onayladılar. Ben iki hesap için de ödeme yaptım (vpn filan kullanmadım). Reseller için 7,59 dolar, diğeri için 1,65 dolar ödedim (ikisi de yıllık). 1,65 dolar için onay istendi.