Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Zor bir dönemden geçiyorum yardım istiyorun sizlerden.
Olayı baştan sona anlatmak istiyorum;
Normel bir gündü telefondan dizi vs izliyordum, mutfaktan minik bir ses duydum fare falan sandım (saat gece 2) bakmak istedim kalktım ve mutfağa doğru yöneldim nasıl anlatacağım bilemiyorum daha 16 yaşındaki kücük kardeşim eline bıcağı almış kendine saplamak üzereydi. Yaklaşma diye bağırdı neden kendine bunu yapıyorsun dediğinde yüzyüze eğitim almadığımız halde yüzyüze sınav yapıyorlar hicbir konuyu bilmiyorum kimse beni anlamıyor diyerek kendine saplamak üzereydi evde bağırışmalar duyulunca annem babam herkes ayağa kalktı ve durdurmaya çalışıyoruz. Yaklaşmayın diye bağırıyor. İnanki en zor gecen günüm oydu. Neyse işte bir şekilde ikna ettik ve bıcağı elinden bıraktırdık sizlere soruyorum. Daha lise 2'e giden bir kız cocuğu basit bir kağıt parcasından neden bukadar korkuyor.Ülkemiz neden bu olayları görüp sınav ertelemesi veyahutta iptali yapmıyor. Anlam veremiyorum 2 gündür yanında uyuyorum sırf kendine birşey yapmasın diye ya ben o gece mutfağa bakmaya gitmeseydim ne olacakdı. Düşünmek bile istemiyorum.
Baştan sona okuduğunuz icin teşekkür ederim.