KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhurbaşkanı, meclis başkanı, muhalefet liderleri vs bu kişiler kamuya mal olmuş kişiler. Kamuya hizmet için varlar. Bu kişilere eleştiri hatta yer yere ufak hakaretlere varan dozda eleştiriler yapılabilmeli. Bulundukları konum itibariyle bu böyledir. Onlarında bunu daha olgunlukla karşılayabilmesi gerekir.

Yurtdışından bir süredir ekonomik yatırım alınamamasının çeşitli sebepleri var. Bunların başında ifade özgürlüğü, hukukun üstünlüğü gibi şeyler var. Anladığım kadarıyla dışarıdaki bu algıyı kırmak adına çeşitli söylemler ve eylemler geliştiriliyor. Bugün duyurulan insan hakları eylem planı ve son dönemdeki beraat kararlarında bunun etkisi büyük anladığım kadarıyla. Çünkü para güvenmediği yerden kaçar, o güven tekrar tesis edilmeye çalışılıyor. Bakmayın siz bir dönem dış güçler goygoyu yapıldığına. İç siyaset uğruna gördüğümüz maddi manevi zararın haddi hesabı yok. Şimdi o zararlar tamir edilmeye çalışılıyor.
Hocam çok düşündüren bir içerik paylaştınız ben bu kadar hassas yaklaşmadım konuya ve bu kadar ince düşünemezdim tebrikler