Merhaba istediğim şeyleri aşağıda anlaşılır şekilde belirtmeye çalışacağım tekliflerinizi pm olarak atabilirsiniz. Teşekkürler.

Selam, İstemiş olduğum şeyleri aşağıda elimden geldiğince anlattım. Çok daha detaylı ve anlaşma vb durumlarda telefonda daha detaylı anlatabilirim.

Ayrıca tekliflerinizi 0532 712 8464 whatsappdan iletmenizi rica edicem. 7/24 yazabilirsiniz.

Detaylar;

1. Bu sistem dışardan birileri yönetmeyecek ve hiç bir üyelik vb durumlar olmayacak. Tüm herşey tarafımca eklenecek ve çıkartılacak vs vs.
2. Basit düzgün ve stabil çalışması önemli.

- - -

İstek Listesi.

Sistem her ayı takip etmeli ancak, Ayın 30 Gün olduğunu Düşünüyor ve Her gün 1 Adet Görev (Bunu 2,de 3,de veya 5de seçebilmeliyim.) Tamamlanacağının Altını Çizerek Devam Ediyorum.

1- 30 Adet Bir Görev Listesi Düşünün.
2- 30 Adetlik Görev Listesinden 5 Adet Olsun: Toplam: 150 Adet Görev Oluşacaktır.
3- Todo List gibi bu 30 adetlik ve 5 farklı listeden 1 adet olarak Listeleyecek. (Karışık veya düzene göre seçilebilir olacak) (Sayılar, Değiştirilebilir olacak)
4- Günlük ise 5 adet işin yapıldığına dair check butonu ile tamamlanmış Olduğu vurgulanacak.
5- Bu 5 Listenin 30 lu olarak ayın 1.inde eklendiğini düşünelim.
6- Bir günlük Görevin bittiğini düşünerek toplamda 29 günlük iş tarihi ve 145 adet görev olacağından. Ben yeni 30lu bir görev listesi eklediğimde doğal olarak bitiş tarihi farklı olacak ve listeye dahil tutulacak şayet teslim tarihi mutlaka eklendiği tarihten sonraki tarihe 30 gün olarak devam edecek.

Ben bunu todo programında yapıyorum zaten ancak bir kaç farklı şeyleri yapamadığımdan özel olarak bana ait olmasını istiyorum.

Değerli vakitlerinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.