Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bürokrasi de işler yavaş ilerler. Başvurunuzu yaptınız mı? Şikayetinizi dile getirdiniz mi? Ben bu zamana kadar kurumlara yaptığım taleplerden lehime ya da aleyhime geri cevaplar aldım. Siz bir yere herhangi bir konuda başvuru yapıp sonucu gördünüz mü? Elbette yanlışlar olacak, sorunlar olacak. Bunları burada değil yerinde dile getirirseniz sorunlarınıza çözüm bulacaksınız. Milletvekilleri mecliste ne güne duruyorlar? Ne için maaş alıyorlar? Sorunlarınızı gidin bir milletvekiline anlatın mecliste dile getirmesini sağlayın. İlgili yerlere sorunlarınızı iletemezseniz sonuca varamazsınız. Bu ülkenin iyiliği için bunlarla uğraşmak benim vatandaşlık görevimdir. Tüm sorunlarımı ve sorunları ilgili kurumlara iletiyorum, talebimi belirtiyorum. Bu güne kadar bir kez olsun yanıtsız kalmadım.

Birşeyleri eyleme dökmeden dile getirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası.
Hocam yazdığın 10 mesajın 9'u farazi maalesef.

Ekonomi ile ilgili şikayetim var benim. Pekala... Bunun için şikayete gerek var mı? Dövizin artması nasıl hoşumuza gidebilir? Hadi bunu nereye dile getirelim.

Ben bu konuda yollardan örnek verdim. Yol bürokrasi değil ki, yavaş yürüsün. Hizmet sektörü bu. Karayolları kurumu boşa mı var? Ben her gördüğüm çukuru/ tümseği mail mi atacağım. Bunun denetlemesini yapmasını gereken mevkiiler zaten yok mu?

Yöneticiler bu denetimleri takip etmek zorunda değil mi? Onarımı en hızlı şekilde yaptırmaları gerekmez mi?